Wie is #teamrotselaar?

 

#teamrotselaar is een open beweging. Via deze weg luistert CD&V Rotselaar naar ideeën van elke inwoner of vereniging. Want we staan altijd open voor nieuwe inzichten.

 

CD&V Rotselaar staat bekend als een partij die kennis en daadkracht combineert:

  • Onze dossierkennis vertaalt zich in een onderbouwd beleid en doordachte investeringen.
  • Maar we vormen ook een team van doeners, die samen de handen uit de mouwen steken om resultaten te boeken. Wie voor ons kiest, mag ook verwachten dat we (soms moeilijke) beslissingen nemen en dossiers succesvol laten landen. 

Politieke ervaring en stabiliteit is belangrijk. Maar als politieke partij is het ook cruciaal om midden de mensen te staan. Daarom lanceert CD&V Rotselaar #teamrotselaar:

  • #teamrotselaar is hoopvol en kijkt met een open blik naar de toekomst. Als ruimdenkend en vernieuwend team houden we Rotselaar constant in beweging. Vanuit een maatschappelijke overtuiging durven we vernieuwende zaken uitproberen. Milieubewustzijn maakt vanzelfsprekend deel uit van de strategie van #teamrotselaar. Want wie denkt aan de ‘toekomst’, zorgt voor elkaar en de planeet.
  • Senioren die minder goed te been zijn, gezinnen die hun best doen om werk en gezin te combineren, maar ook mensen met gezondheidsproblemen of inwoners die het hoge tempo moeizaam bijbenen: ook in Rotselaar zijn er mensen die het moeilijk hebben. #teamrotselaar denkt na hoe we deze mensen kunnen helpen en betrekken.

 

Ontdek meer over onze projecten en realisaties via www.rotselaar.cdenv.be