“Zondag 1 september 2019”

Nieuwe burgemeester = nieuwe picknick = nieuwe locatie!
Wat staat er op het programma?

12u – 18u : Picknick-time!

Tal van leuke eetstanden en originele drankstanden, zomermuziek en animatie voor groot en klein.
De perfecte afsluiter van de zomer…


Op het Festivalpark in Werchter, aan de North West Walls, kan je op zondag 1 september tussen 12.00 en 18.00 uur genieten van de picknick van de burgemeester met de lekkerste hapjes en drankjes.

Leuke zomermuziek zorgt er de hele namiddag voor een uitgelaten sfeer. Kom met jouw vrienden en familie mee picknicken. Het is dé ideale afsluiter van de vakantie in jouw buurt! Aan de verschillende eetstanden kan je proeven van lekkernijen uit alle windstreken en van de eigen streekproducten
Vegetariërs worden daarbij niet vergeten! En aan de aperitiefbars kies je voor je favoriete gin-tonic of uit het uitgebreide aanbod wereldwijnen en speciale bieren.


Kom smullen van onder meer Spaanse paella, ovenverse pizza’s, Mexicaanse nacho’s en taco’s, Aziatische wokgerechten, Italian bites, Werchterse pensen, lekkere ijsjes, Brusselse wafels, kleurrijke suikerspinnen en veel meer verrassend lekkers.

En proef van onze super originele cocktails en mocktails, speciale bieren, heerlijke wereldwijnen en verfrissende Ice Coffee… De picknick van de burgemeester tovert de zomer op je bord en in je glas!

Onder meer de volgende nieuwe foodtrucks  zijn aanwezig op deze editie van de picknick!

Cor e Leone

Italian bites you can’t refuse!

Verse producten en pure smaken. Ontdek onze Italian formules en geniet van elk moment.

Bekijk meer op coreleone.com


El Taco Loco

El Taco Loco serveert traditionele Mexicaanse streetfood.

Niemand kent de kunst van de authentieke nacho’s, taco’s, … zo goed als El Taco Loco!


De Wokmobiel

Van zacht tot stevig pikant, vlees, garnalen of vegetarisch? Voor ieder wat wils, recht uit de Aziatische keuken: De wokmobiel bereidt voor jou de heerlijkste en originele wokschotels.


SAN’DWICH

SAN’DWICH tovert frisse en zomerse salades op jouw bord! Healthy food en saladbowls zijn de specialiteit! SAN’DWICH stelt speciaal voor de ‘picknick van de burgemeester’ hun unieke en verse picknicksalades en -pasta’s voor. Zo wordt elke hap een uniek smaakavontuur!


Joe’s Bar

Joe’s Bar on Wheels zakt naar de picknick af met een exclusieve retro Citroën HY die is omgebouwd naar een heerlijke en gezellige bar! Joe tovert voor jou de lekkerste cocktails en mocktails om voluit te genieten van de laatste zomerdagen! Good drinks, good friends, good times with Joe’s summerbar! #enjoyLive zomermuziek

Headliners:

• Casual Sunday
• Familiar Faces (Winnaars podiumvlees 2019)
• The A-Band


Inschrijven is helaas niet meer mogelijk, maar ook zonder inschrijving ben je van harte welkom op de picknick!


Waar moet je zijn?

Locatie:

Plannetje picknick

Festivalpark Werchter, aan de North West Walls! Geniet met jouw familie en vrienden van het grootste park uit de regio om te picknicken of verken de omgeving al wandelend of met de fiets…
www.northwestwalls.be

Er zijn fietsenstallingen voorzien op het picknickterrein. Wie met de auto komt, kan parkeren tegenover de ingang op de aangeduide parkings. Voor personen met een blauwe kaart (handicap) is er een afzonderlijke parking voorzien.

TIP: hét ideale vervoersmiddel voor een geslaagde picknick is natuurlijk de fiets! #KoningFiets

Dank aan Werchter Park voor gebruik van het terrein!


Was je er wel of niet bij de vorige jaren? Bekijk onze foto’s van 20162017 of die van 2018.